Bine aţi venit la

Centrul de Sănătate Biyovis!


Date alarmante ne arată faptul că mai mult de 90% din populaţia lumii dezvoltate suferă de acidifiere.
Citește mai mult..

Detoxifierea

În timpul detoxifierii, îl ajutăm pe organismul nostru prin metode naturale să elimine toxinele depuse. Astfel se vor rezolva o serie de probleme cauzate direct de aceste toxine.

Așa cum am mai amintit, funcționarea organismului este determinat în mare măsură de starea colonului (intestinului gros). Depunerile de toxine din colon irită permanent pereții acesteia, ca urmare poate apărea foarte repede IBS, dar pot apărea și nenumărate alte probleme din această cauză. Printre acestea putem aminti durerile de stomac, balonarea, constipația și obezitatea, dar și oboseala cronică sau durerile de cap.

Vă poate ajuta foarte mult în viața de fiecare zi, dacă cunoașteți cum pot cauza problemele toxinele depuse în colon și cum puteți scăpa de aceste probleme. Oricum trebuie să vorbim despre necesitatea detoxifierii regulate, despre cum se poate realiza o curățenie corespunzătoare al colonului și care ar fi rezultatele în urma aplicării acestui program. Studiați cu atenție descrierile ce urmează și detoxificați-vă organismul în urma cunoștințelor acumulate.

Programul Purex

este un program complex, cu al cărui ajutor se poate realiza în mai multe faze detoxifierea intestinelor și al sângelui. PROGRAMUL PUREX asigură o posibilitate nouă pentru o viață "curată" fără toxine, deschizând noi orizonturi în restabilirea și păstrarea sănătății. Toate produsele folosite de Programul Purex au fost concepute pe baza cunoștințelor celor mai noi rezultate ale cercetărilor în domeniu și puse în aplicare în interesul sănătății Dvs.!

PROGRAMUL PUREX este recomandat de două ori pe an, pentru obținerea unor rezultate pe termen lung.

Cel mai indicat este odată la începutul primăverii iar a doua oară la începutul toamnei, dar dacă simțim nevoia unei cure putem să-l începem oricând. Important este, ca să ținem o pauză de două luni între două PROGRAME PUREX! Programul Purex Phase 1 trebuie aplicat timp de 30 zile pentru obținerea unor rezultate corespunzătoare.
Succesul programului poate fi mărit, dacă în această perioadă ne schimbăm și obiceiurile de alimentație, evitând consumul alimentelor bogate în grăsimi, condimente, zahăr și acordând mai multă prioritate produselor de panificație din cereale integrale, legumelor și fructelor proaspete, peștelui și produselor din carne fără grăsimi. Pe timpul curei să evităm consumul băuturilor alcoolice și al celor răcoritoare îndulcite cu zahăr. 

 
Coş

Coşul este gol.