Oportunitate de afacere

Zilnic trecem pe lângă nişte oportunităţi. Semnul apare dar noi nu-l observăm. Nu avem pe nimeni lângă noi care să ne atragă atenţia: - Uite, acesta ţi se potriveşte! Aceasta este şansa ta! – Singur întotdeauna este mai greu, ştim bine cu toţii. Putem avansa mai mult dacă împreună căutăm oportunităţile!

V-aţi formulat deja care sunt adevăratele scopuri ale Dvs.?
Independenţă financiară? Succes? Timp liber mai mult?
O viaţă sănătoasă, liniştită?

Cu toţii cautăm şansa de a ne îndeplinii scopurile. Poate ne căutăm unul pe altul?
Noi aşa credem. Să ne găsim unul pe altul să nu trecem pe lângă propriile oportunităţi. Noi în acest lucru Vă ajutăm acum!

Care sunt avantajele înregistrării?

Vi se acordă oportunitatea ca în calitate de membru pe viaţă să cumpăraţi produsele la preţul lor de depozit care Vă poate aduce o reducere de 25% faţă de preţul lor de vânzare. Folosind această reducere Vă puteţi achiziţiona produse de calitate înaltă pentru uz propriu sau chiar pentru a le vinde mai departe.

Primiţi bonusuri după cumpărăturile desăvârşite de Dvs. care până la o anumită sumă pot fii scoase în produse iar peste aceasta le puteţi încasa prin emiterea unei facturi.

Îi puteţi prezenta această oportunitate de afacere, produsele excepţionale cunoştinţelor Dvs. Dacă se înregistrează cineva dintre ei ca partenerul Dvs. în sistemul nostru atunci o să primiţi bonusuri şi după cumpărăturile lui conform planului de marketing.

Pe lângă reducerile oferite puteţi participa şi la programele de motivare, evenimentele Biyovis®, puteţi ajunge în locuri exotice, la evenimente de nivel înalt în compania unor oameni fantastici.

Vă puteţi pregăti cu ajutorul materialelor noastre excepţionale de autoinstruire, Vă puteţi instrui în mod continuu la pregătirile noastre profesionale prin care o să puteţi ajunge la nivelul cel mai înalt în afacerea Dvs. Biyovis®.

Cum Vă puteţi înregistra?

Înregistrarea se poate face în 2 feluri:

- Personal prin contactarea unui membru al reţelei Biyovis®

Contactaţi un colaborator al reţelei Biyovis® care Vă explică posibilităţile şi criteriile după care Vă înregistraţi în modul ales de Dvs.

- Prin internet

Înregistrarea constă în câţiva paşi simpli. Introduceţi în motorul de căutare adresa colaboratorului membru www.biyovis.ro/xy după care alegeţi una dintre cele 2 variante de mai jos sau faceţi o comandă la http://cdsb.ro/produse/comanda.html şi bifaţi una din cele 2 variante:

1. Partener de Afaceri:

Dacă doriţi să aveţi o independenţă financiară, timp liber mai mult şi să fiţi partenerul de afaceri al unui sistem care oferă ajutor între primii pe plan internaţional în soluţionarea problemelor de civilizaţie de sănătate ale secolului al 21-lea atunci Vă recomandăm să deveniţi Partener de Afaceri. Produsele noastre reprezintă soluţiile rapide ale problemelor de civilizaţie ale secolului al 21-lea, se accelerează pornirea afacerii şi datorită rezultatelor spectaculoase Vă puteţi găsi consumatori şi partneri noi imediat. Aceste produse sunt bine cunoscute pe piaţă, şi sunt uşor de vândute datorită satisfacţiei clienţilor, asigurând o pornire cu succes, venituri rapide!
Criterii: - prima achiziţionare în valoare de minim 250 de puncte la preţ de depozit.
 

2. Partener de Discont:

Vă recomandăm înregistrarea ca Partener de Discont dacă doriţi să achiziţionaţi produsele mai ieftin (începând cu a doua achiziţionare), sau doriţi să începeţi să lucraţi şi astfel să aveţi un venit.
Criterii: - prima achiziţionare în valoare de minim 30 de puncte (la preţ de vânzare), + 50.- RON taxă de înregistrare care conţine o Mapă de înregistrare
Avantaje: - calitate de membru pe viaţă - celelalte achiziţionări la preţ de depozit. Vă puteţi construi o reţea dar nu puteţi beneficia de bonusuri decât dacă achiziţionările personale într-o singură lună ajung la o valoare de 250 puncte.

 
Coş

Coşul este gol.