Articole

Lumea femeilor - Magnetoterapia – ce vindecă şi cum

Magneţi-amulete contra deochiului, contra bolilor de ochi sau constipaţiei. Magneţi-bijuterii, ca să rămâi tânără şi frumoasă. Oamenii au crezut dintotdeauna în puterea vindecătoare a magneţilor. Simple superstiţii?

Citeşte mai mult...

 

ELE - Centrul de sănătate cu terapii revoluţionare

Biyovis aduce pentru prima dată în România aparatul numit Magnevis cât şi aparatul de biorezonanţă magnetică. Trei procedee medicale cu terapii revoluţionare vor fi realizate, pentru început, în cadrul centrului de sănătate: detoxifierea organismului asistată în premieră în România de către un specialist. Detoxifierea se va face în regim medical terapeutic nu cum s-a întâmplat în România, până în acest moment, în scop cosmetic. Tratamentul cu aparatul Magnevis - terapie prin câmp magnetic pulsător şi aparatul de biorezonanţă magnetică.

Citeşte mai mult...

 

CSID - Magneţii, soluţii pentru durerile articulare şi alergii

De câţiva ani, terapiile alternative au prins teren în rândul românilor. Tot mai mulţi dintre noi am început să înţelegem ca prevenţia face diferenţa şi că nu putem lăsa totul pe ultima sută de metri ori pe seama medicamentelor sau pe seama medicilor chirurgi. Printre metodele alternative se numără şi terapiile cu magneţi.

Citeşte mai mult...

 

Felicia - Slăbeşti mai uşor prin detoxifiere

Ţi s-a întâmplat să urmezi diverse proceduri de remodelare fără să observi rezultate îmbucurătoare? Specialiştii îţi explică de ce.

Citeşte mai mult...

 

Click.ro - Iată pătura antistres

Trăim în secolul 21, aşa că nu ne mai miră apariţia altor şi altor aparate "revoluţionare" ce pot trata diverse probleme de sănătate. Recent, a sosit în România un aparat pe cât de mic pe atât de "forţos", ce tratează depresia, reumatismul etc. Cel puţin aşa anunţă deţinătorul francizei, salonul "Biyovis" din Capitală.

Citeşte mai mult...

 

Lansarea primului Centru de Sănătate Biyovis

Echipa BiyovisÎn data de 13 noiembrie am deschis primul Centru de Sănătate Biyovis din România! Ceremonia de deschidere s-a desfăşurat într-o atmosferă foarte bună. Invitaţii au fost primiţi de reprezentanţii Holdingului Biyovis, de dl. Kónya Árpád, Director Smarald şi de soţii Barabás, conducătorii Biyovis Company din România. 


Citeşte mai mult...

 
Coş

Coşul este gol.